Vår duktiga personal

 

Christer Bjuhr

Christer har arbetat på skolrestaurangen i snart ett år och har mångårig bakgrund som kökschef och restaurangchef inom restaurangbranschen. Han har även haft ett eget cateringföretag med inriktning mot ekologisk mat.

På sin fritid umgås han gärna med sina två barn och sambon Mikaela. Han har även ett stort intresse i träning och coachar gärna sonen Tim i fotboll.

 

Ahlam Persnia (ej på bild)

Ahlam har arbetat hos oss sedan september 2016 och hon är således vårt nyaste tillskott. Ahlam är 53 år och hon kommer ursprungligen från Iran, men har bott i Sverige i många år. Hon kommer närmast från Fornuddens skola i Tyresö, där hon har arbetat i många år och där hon även vann Arlas Guldko för ”bästa matglädjeskola”.

 

Zelia Periera

Zelia har tidigare arbetat som bland annat städledare på skolan. Hon är en passionerad matlagare som gärna lär sig nya metoder och ny teknik varje dag. Hennes stora dröm är att i framtiden öppna en egen restaurang.

Hennes största intresse på sin fritid är träning och hon umgås även mycket med sin son Marcus.

 

Carina Hellberg

Carina har precis som Zelia arbetat länge på skolan och hon har en tidigare bakgrund som barnskötare. Carina lagar mat på skolrestaurangen och hjälper till med allt annat som är nödvändigt. Hon beställer även varor.

På sin fritid följer hon gärna sina söners framgång inom motorsport och umgås gärna med sitt barnbarn Milly.